Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στην belso Petropoulos!

Ύστερα από πολυετή εμπειρία στο χώρο των οικιακών συσκευών και των ανταλλακτικών τους, αλλά και την αγάπη μας για το επάγγελμα αυτό, Ιδρύσαμε την εταιρία belso Petropoulos με κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας.

Στην Belso Petropoulos μέσα από την ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ και αναλώσιμων προϊόντων, που ξεπερνά τους 25,000 κωδικούς, προσφέρουμε τη λύση για την επισκευή και συντήρηση κάθε οικιακής ηλεκτρικής συσκευής και μικροσυσκευής.

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε μπει δυναμικά στον χώρο των ανταλλακτικών για οικιακές και επαγγελματικές συσκευές και συνεχώς διευρύνουμε τη γκάμα μας, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας!

Η σωστή εξυπηρέτηση τόσο στη λιανική όσο και στην χονδρική πώληση είναι η προτεραιότητά μας, ώστε να μένετε πάντα ικανοποιημένοι!

Βασιζόμενοι στην υπευθυνότητα και τον σεβασμό που μας διακατέχουν και πάντα με χαμόγελο και διάθεση, είμαστε δίπλα σας για την εύρεση της πιο συμφέρουσας και πάνω απ’ όλα σωστής επιλογής προϊόντος και λύσης που ψάχνετε!